Ons bier

Blozend Blondje – nu verkrijgbaar!

BB

Vrolijke dame vol verrassingen. Een goudgeel bier van hoge gisting. Vol en fris van smaak, met een subtiel zoet aroma. Een geheim ingrediënt zorgt voor een blos op de wangen.

Deze lekkernij bezorgt je een echt vakantiegevoel: je gaat er even lekker voor zitten. Met z’n 6 procent is het een slinks biertje. Want na de laatste slok voel je nog wel wat voor een loopje naar de koelkast.

Dit zit erin: duinwater, mout, hop, gist en een geheim ingrediënt.

Blozend Blondje is verkrijgbaar op 33cl fles en op 20l fust. Meer informatie? Neem hier contact op met ons.


Dorpsgek – nu verkijgbaar!

DG-2

Berucht in ons dorp. Doldwaas, maar ook geliefd. Een stevig, goudgeel bier van hoge gisting. Onderschat hem niet. Deze gek kent meer smaken dan honderd wijzen kunnen proeven.

Voor de échte bierliefhebber: een pittige Tripel! Van dit speciaalbiertje kun je elk jaargetijde genieten. Verschillende dwaze smaken razen langs je smaakpapillen. Deze kolos is met z’n 8 procent aangenaam stevig.

Dit zit erin: duinwater, mout, hop, gist, en doldwaze kruiden.

Dorpsgek is verkrijgbaar op 33cl fles en op 20l fust. Meer informatie? Neem hier contact op met ons.


Brakke Bock – nu verkijgbaar!

IMG_6928

Smaakmaker van de kudde. Een diep roodbruin driegranenbier van lage gisting. Dominant van karakter, mekkert zelden. Als de dagen korter worden, gaat deze Bourgondiër los.

Voor in de donkere dagen, een heerlijke herfstbock. Verwennerij voor je smaakpapillen. Doe je ogen dicht, en je hoort het haardvuur knisperen. Met 7,0 procent is het écht genieten.

Dit zit erin: duinwater, mout, hop en gist.

Brakke Bock is verkrijgbaar op 33cl fles. Meer informatie? Neem hier contact op met ons.

In mei 2019 brengen wij 2 nieuwe bieren uit! Meer informatie volgt.