Ons bier

Blozend Blondje – nu verkrijgbaar!

BB

Vrolijke dame vol verrassingen. Een goudgeel bier van hoge gisting. Vol en fris van smaak, met een subtiel zoet aroma. Een geheim ingrediënt zorgt voor een blos op de wangen.

Deze lekkernij bezorgt je een echt vakantiegevoel: je gaat er even lekker voor zitten. Met z’n 6 procent is het een slinks biertje. Want na de laatste slok voel je nog wel wat voor een loopje naar de koelkast.

Dit zit erin: duinwater, mout, hop, gist en een geheim ingrediënt.

Blozend Blondje is verkrijgbaar op 33cl fles en op fust. Meer informatie? Neem hier contact op met ons.


Dorpsgek – nu verkijgbaar!

DG-2

Berucht in ons dorp. Doldwaas, maar ook geliefd. Een stevig, goudgeel bier van hoge gisting. Onderschat hem niet. Deze gek kent meer smaken dan honderd wijzen kunnen proeven.

Voor de échte bierliefhebber: een pittige Tripel! Van dit speciaalbiertje kun je elk jaargetijde genieten. Verschillende dwaze smaken razen langs je smaakpapillen. Deze kolos is met z’n 8 procent aangenaam stevig.

Dit zit erin: duinwater, mout, hop, gist, en doldwaze kruiden.

Dorpsgek is verkrijgbaar op 33cl fles. Meer informatie? Neem hier contact op met ons.


Brakke Bock – vanaf oktober verkijgbaar

IMG_3617 (1)

Voor in de donkere dagen, een herfstbock met de naam ‘Brakke Bock’. Verwennerij voor je smaakpapillen. Qua smaak heeft dit bier meerdere gezichten, precies zoals bock bier moet smaken. Doe je ogen dicht, en je hoort het haardvuur knisperen. Met 7,0 procent is het écht genieten.

Dit zit erin: duinwater, mout, hop, gist en kruiden.